Over

Wie ben ik?

Mijn naam is Alice Strikwerda-Mazereeuw. Ik ben geboren op 25 mei 1966. Ik ben getrouwd met Max Strikwerda en samen hebben wij drie kinderen.

In november 1991 heb ik mijn diploma voor Schoonheidsspecialiste gehaald. Het daarop volgende jaar mijn middenstand en september 1992 ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen.

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen gedaan waaronder dermatologie 
voor schoonheidsspecialisten, alle natural facelift specialisaties en 
verschillende massage technieken.

Over

Net zoals je iedere dag je tanden poetst en je haren wast, heeft je huid ook die verzorging nodig. Zo houd je niet alleen je huid in goede conditie, maar voorkom je huidproblemen en vertraag je het verouderingsproces. Een combinatie van een goede begeleiding en het gebruik van de juiste producten is hierbij van groot belang. Ik wil u daar graag bij helpen.

Wat doe ik?

Beauty p’ Alice is een schoonheidssalon waar u zich helemaal kunt ontspannen en weer opladen. Bij mijn salon staat schoonheid, ontspanning en rust centraal. Daarom werk ik uitsluitend op afspraak zodat ik u alle aandacht kan geven.
Naast huidverzorging werk ik ook aan huidverbetering dmv de bijzondere bindweefseltechnieken van de natural facelift academy en door het gebruik van de Beauty Angel. Door deze technieken en behandelingen wordt de aanmaak van collageen en elastine aangezet. Het resultaat is een mooie en stralende huid.